Technische Applicatie Beheerder

Als dit een datingsite was en jij moest jouw levensmotto invullen, dan werd het waarschijnlijk iets rondom het thema ‘stilstaan = achteruitgang’. Jij zit nooit stil en komt het beste uit de verf als dingen steeds veranderen. Het liefst als die ‘dingen’ applicaties zijn. Jij bent kortom een: Technische Applicatie Beheerder

Technisch Applicatie Beheerder

Als dit een datingsite was en jij moest jouw levensmotto invullen, dan werd het waarschijnlijk iets rondom het thema ‘stilstaan = achteruitgang’. Jij zit nooit stil en komt het beste uit de verf als dingen steeds veranderen. Het liefst als die ‘dingen’ applicaties zijn. Jij bent kortom een: Technisch Applicatie Beheerder

Wat doe je eigenlijk niét?
Jij wilt verandering? Jij krijgt verandering! Als je bij ons, Olgreen dus, komt werken tenminste. Officieel heet jouw functie gewoon technisch applicatiebeheerder trouwens, maar we onderstrepen nog maar eens hoe belangrijk jij als onze IT specialist bent voor klanten om alle veranderingen in goede banen te leiden.

Je bent namelijk niet alleen een echte techneut die applicaties onderhoudt, storingen verhelpt en verbeteracties voor beheer uitdenkt én uitvoert. Nee, je bent ook een communicatiekoning die moeiteloos schakelt met allerlei afdelingen binnen organisaties en daar jouw afdeling vertegenwoordigt.

Ook vind je het leuk dat zowel jouw collega’s als de klant je als aanspreekpunt gebruiken. De beheereisen houd jij altijd scherp in de gaten en systeem- en acceptatietesten kun je uitvoeren en begeleiden. Maar het meest ben je in jouw element bij complexe changes.

Je rijdt in een mooie auto.

Je ontvangt een bovengemiddeld opleidingsbudget.

We nemen graag de tijd voor leuke uitjes.

Je wordt onderdeel van een hecht team.

Ons verlanglijstje

Nee, we willen niet te veeleisend doen en ja, we weten dat niemand perfect is. Wel hebben we echt een zwak voor collega’s die al deze wensen afvinken:

Je bent door de wol geverfd (minimaal 6 jaar) als Technisch Applicatiebeheerder.

Bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding.

Je weet om te gaan met zowel Unix-, Linux- als Windowsplatforms.

Kennis van databases zoals Oracle, SQL Server en DB2.

Ervaring met producten als WebSphere, JBoss, Tomcat en Tibco.

Je hebt kennis van ITIL.

Je bent bereid je te verdiepen in meerdere technieken en hiervoor de benodigde certificaten te behalen.

We sturen jou met een gerust hart bij de klant langs, omdat je communicatief sterk en sociaal vaardig bent.

Je komt goed uit de verf in een team maar werkt net zo goed zelfstandig. Ook projectmatig werken kun jij als de beste.

#Join Team Olgreen

Kom je solliciteren in je Metallicashirt? Prima! Wel vinden onze klanten het fijn als je jouw kledingstijl een beetje aanpast aan hun cultuur. Je kunt op de vacature Technisch Applicatie Beheerder reageren via het sollicitatieformulier onderaan deze pagina of met je LinkedIn profiel. Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Arun.

Arun Ramkhelawan
Resource Manager
arun.ramkhelawan@olgreen.nl
06-82733180

Beoordelingen

200 IT Specialisten beoordeelden 
ons met gemiddeld een 9.0

Contact ons

Contact ons

Olgreen
P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere
036 – 7604900
info@olgreen.nl