DevOps Engineer

DevOps Held! Ja, jij ja! We weten dat er veel vraag is naar DevOps engineers en waarom zou je voor Olgreen kiezen? Je gaat pionieren en gaat een leidende rol spelen waarbij jouw rol
cruciaal is als schakel tussen operations en het
ontwikkelproces.

DevOps Engineer

DevOps Held! Ja, jij ja! We weten dat er veel vraag is naar DevOps engineers en waarom zou je voor Olgreen kiezen? Je gaat pionieren en gaat een leidende rol spelen waarbij jouw rol cruciaal is als schakel tussen operations en het ontwikkelproces.

Word jij onze nieuwe DevOps Engineer?

Je hebt een antwoord op vraagstukken als het automatiseren van een deployment proces en het uitrollen van nieuwe functionaliteiten van een software product.

What’s in it for you?
Natuurlijk betalen we goed en rij je een mooie auto. Ook krijg je bij Olgreen een bovengemiddeld opleidingsbudget om je te blijven ontwikkelen. Maar bovenal word je onderdeel van een hecht team van ruim 40 collega’s die tegen jouw droge humor en flauwe grappen kunnen (ok, en we maken ze zelf ook).

We hechten waarde aan familiegevoel, plezier en ontwikkeling. Daarom nemen we graag de tijd voor leuke uitjes. Denk aan: lekker (veel) uit eten, met 500pk over de Noordzee, met gierende banden over de kartbaan, golfclinics, toffe fotoworkshops of nog meer eten met de jaarlijkse BBQ. We hebben een zwak voor taart en ook aan het thuisfront wordt gedacht.

Je rijdt in een mooie auto.

Je ontvangt een bovengemiddeld opleidingsbudget.

We nemen graag de tijd voor leuke uitjes.

Je wordt onderdeel van een hecht team.

Ons verlanglijstje

Nee, we willen niet te veeleisend doen en ja, we weten dat niemand perfect is. Wel hebben we echt een zwak voor collega’s die al deze wensen afvinken:

Het liefst een aantal jaren ervaring als DevOps Engineer.

Je heb ervaring met tooling producten als Puppet, Ansible, Docker(Kubernetes) of in ieder geval bereid om je er verder in te verdiepen.

Kennis van build toolings als Maven of Gradle.

Kennis van Performance tools als Prometheus, Graphite.

Kennis van automated testtools als Cucumber en Karate.

Kennis van monitoring tools als Splunk en Nagios.

Goede beheersing van de Engelse taal.

We sturen jou met een gerust hart bij de klant langs omdat je communicatief sterk en sociaal vaardig bent.

#Join Team Olgreen

Kom je solliciteren in je Metallicashirt? Prima! Wel vinden onze klanten het fijn als je jouw kledingstijl een beetje aanpast aan hun cultuur. Je kunt op de vacature DevOps engineer reageren via het sollicitatieformulier onderaan deze pagina of met je LinkedIn profiel. Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Arun.

Arun Ramkhelawan
Resource Manager
arun.ramkhelawan@olgreen.nl
06-82733180

Beoordelingen

200 IT Specialisten beoordeelden 
ons met gemiddeld een 9.0

Contact ons

Contact ons

Olgreen
P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere
036 – 7604900
info@olgreen.nl